Prezentare canisa imperial moloss

Iubitor de animale de mic copil, in anul 1999 am vazut primul exemplar de cane corso care ma impresionat prin caracter si statura impunatoare. Dintr-o febrila dorinta de a cunoaste mai multe despre aceasta rasa, in anul 2000 am achizitionat prima femela de cane corso, care sa integrat imediat in familie si a devenit in scurt timp membru cu drepturi depline. Aceasta minunata femela ma convins prin caracter, echilibru, dar mai ales prin comportamentul fata de familie ca tot cea ce citisem despre aceasta rasa este realitate. Din acel moment, am hotarat ca aceasta deosebita rasa, merita promovata si raspandita si in romania. Astfel in anul 2002 a luat fiinta canisa  imperial  moloss.

Printre primele 3 cele mai vechi canise de cane corso din romania canisa imperial moloss si-a propus sa ofere iubitorilor acestei rase, exemplare de cea mai buna calitate iar pasionatilor de competitii chinologice posibilitatea de a imbina iesirea din week-end cu placerea de a obtine cele mai bune rezultate in expozitii.

Targetul canisei imperial moloss este plasarea puilor la persoane iubitoare, care le pot acorda timpul necesar si ingrijirea de care au nevoie, iar daca au posibilitatea de a imbina iesirea din week-end cu placerea de a obtine cele mai bune rezultate in expozitii, pot spune ca in canisa noastra au gasit puiul, tineretul sau adultul pe care-l cautau.

Munca depusa dea lungul anilor a fost incununata de succes realizand impreuna cu alti crescatori, raspandirea popularitatii acestei rase la noi in tara. De apreciat este faptul ca numarul exemplarelor de calitate produse in romania este in evidenta crestere fapt ce a atras atentia pasionatilor de peste hotare iar rezultatele in expozitiile internationale nu au intarziat sa apara.

Majoritatea exemplarelor canisei  imperial  moloss sunt rjch, rch, rch cum laude, dar si campioni ai altor tari ca serbia, slovenia, croatia, rezultatele in expozitii reprezentand o adevarata incununare a cea ce a insemnat selectia exemplarelor si ingrijirea lor in cadrul canisei. Cele mai prestigioase rezultate au fost:

–        Ludwig del rosso malpelo, exc 1 cac –  clasa intermediara euro dog show celje, slovenia 2010;

–        Sonia imperial moloss, exc 3 – clasa deschisa euro dog show zagreb, croatia 2007;

–        Asia mario rinvale cane exc 4 –  clasa intermediara euro dog show celje, slovenia 2010;

–        Keno imperial moloss exc – world dog show bratislava, slovacia 2009.

Felix Cozmanciuc

Canisa imperial moloss

Bookmark and Share